Problema incadrare pagina/paginare

Aici este locul unde puteti vorbi despre orice, in limita bunului simt

Problema incadrare pagina/paginare

» 03 Dec, 2011

Salut, am un website creat in HTML si doresc sa stiu cum poate face ca atunci cand scriu in continutul sau, sa nu iasa din pagina (din chenare) ? ce solutii am ? ma gandeam la ceva de genul cu Pagina urmatoarea sau Pagina 1, Pagina 2, Pagina 3.... etc.
PS: Ca sa nu mai latesc pagina de fiecare data cand adaug continut..
Stormania

Problema incadrare pagina/paginare   » 03 Dec, 2011

Probabil ca trebuie sa setezi niste dimensiuni din CSS la elementul /chenarul in care adaugi continut, de exemplu width . Dar trebuie sa cunosti CSS.
Sau sa adaugi continutul pe verticala, pe rand nou <br/>, tu stii ce ai acolo.
MarPlo
Administratorul site-ului

Problema incadrare pagina/paginare   » 03 Dec, 2011

Pai de exemplu am scriptul urmator: http://www.girlshare.ro/2941417.6 si doresc sa fac astfel incat: sa apara doar 10 anunturi iar restul sa se duca pe pagina 2, 3 etc.. adica anunturile care sunt afisate in jos sa fie afisate in pagini, 10 anunturi = Pagina 1, 10 anunturi = Pagina 2 etc.
PS: Raman dator daca ma ajuti. :(
Stormania

Problema incadrare pagina/paginare   » 04 Dec, 2011

Daca vrei sa paginezi continutul, iti trebuie sa folosesti PHP si un script de paginare.
Incearca sa studiezi si sa intelegi scriptul de aici: Clasa Paginare - Script PHP.
MarPlo
Administratorul site-ului

•  
Daca nu ati gasit raspunsul aici, cautati si pe net:   Problema incadrare pagina/paginare .
Pub