Buna! Ma numesc Suzana si de putin timp am descoperit acest minunat site care sincer ma fascineaza. Eu am terminat Facultatea de Litere din Iasi,sectia Engleza-Spaniola, si mai fac exercitii pentru ca inca nu lucrez in domeniu si am inceput sa mai uit,drept pentru care m-am apucat sa caut exercitii de spaniola online si asa am descoperit acest site. Exercitiile mi-au fost de un real folos. Mi-as dori sa puneti mai multe exercitii pentru ca eu sant o avida dupa practica,si sigur nu sant singura.
Numai prin practica reusim cu totii sa invatam o limba straina in mod temeinic si eficient. Va multumesc ca existati si ca ne sunteti alaturi!
Imi pare bine ca ai descoperit acest site si iti este de folos. Nu prea am timp sa fac si sa adaug exercitii noi. Acest site, cu toate domeniile si cursurile: web development (html, css, php, javascript), jocuri, anime si limba spaniola sunt facute si administrate de o singura persoana, subsemnatul; pe langa acestea mai am cateva proiecte in lucru (mai apar si altele) plus viata personala. Ultima pagina pentru cursul de spaniola am facut-o acum o luna, si anume Joc Spaniola, in fiecare zi a lunii sunt 6 teste diferite (ghicitori si intrebari gramaticale). Asa este, exersarea e mama invataturii si leacul de a nu uita; sunt sigur ca vei gasi pe internet multe alte exercitii care sa-ti placa, mai ales daca te descurci si cu engleza. Multumesc pentru aprecieri .
Neata! interesant site.. acum ca tot este "criza" prefer ca in orele in care nu am multa treaba sa invat ceva spaniola.. nu se prea prinde, da merge Am ajuns la cap III - lectia "Ir a + infinitiv" .. apropo.. voi cum faceti sa invatati atatea cuvinte? pana acum mi-am scos intr-un fisier cam 300 .
Salut tuturor. Un curs de engleza nu pot face fiindca nu cunosc asa bine engleza, dar gasiti unul la pagina de download din sectiunea spaniola. Pt. incepatori e bun, are destule lectii insotite de redare audio.