salut deci am un formular ce contine un camp nume. atunci cand dau submit datele din form se scriu intr-o baza de date apoi se afiseaza in pagina "datele au fost scrise cu succes pentru nume:.$nume (mai sus am $nume=$_POST['nume'] )
acum revenim la sql injection, eu folosesc wamp si nu reusesc sa injectez nimic in formular, de exemplu cand introduc ghilimele " se scrie in baza de date " si imi afiseaza in pagina datele au fost scrise cu succes pentru nume \".
imi adauga automat un backslash desi eu nu am pus $nume=mysql_real_escape_string($_POST['nume']) ca sa-mi adauge backslash-ul. insa in baza de date nu se adauga backslash ci se scrie exact ce am scris in folmular
apoi am incercat sa introduc si mysql_real_escape_string si imi in baza de date nu mai scirie nimic e nula si la fel si in pagina imi afiseaza "inregistrare .....pentru nume: aici trebuia sa apara \" cu backslash pt ca am introdus mysql_real_escape_string, dar nu apare
si apoi afiseaza eroarea asta in pagina
- Cod: Selectaţi tot
Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) in C:\wamp\www\inreg.php on line 57
Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in C:\wamp\www\inreg.php on line 57
din ce cauza nu functoneaza mysql_real-escape_string? de ce imi pune automat \ daca eu nu am folosit mysql_real_escape_string ?
si inca o intrebare: daca vreau sa copiez pe un cd o baza de date mysql cu tot toate tabelele din ea pentru a o muta la alt server pe un alt pc este corect sa copiez folderu data din mysql si apoi sa-l folosesc la alt pc? adica vreau sa spun nu depinde de restul serverului folderu data?e independent?