Eroare in Script Utilizatori - could not find driver

Aici prezentati probleme, intrebari, sau orice subiecte legate de scripturi si tutoriale de pe site.

Eroare in Script Utilizatori - could not find driver

» 05 Ian, 2012

Salut , am si eu o problema cu scriptul " Script Utilizatori - Inregistrare si Autentificare / Logare "
Am editat config.php cu datele care trebuie , dar imi da eroare la creearea tabelelelol.

Eroarea:
Cod: Selectaţi tot
Nu se poate conecta la MySQLcould not find driver
Nu se poate conecta la MySQL
could not find driver
could not find driver
could not find driver
could not find driver
could not find driver

Cu celelalte scripturi nu am avut probleme . Asta e singurul.
Jinchuuriki

Eroare in Script Utilizatori - could not find driver   » 05 Ian, 2012

Acel script foloseste clasa PHP PDO pt. conexiune cu MySQL.
Din enuntul erorii, din ce am gasit pe net, in serverul PHP folosit lipseste, sau nu e activat driver-ul pdo_mysql.
In cazul asta scriptul nu poate fi folosit, sau trebuie modificata clasa Base din fisierul "class.Base.php" ca sa foloseasca alt sistem de conectare la MySQL (de ex. MySQLi), dar e mai complicat.
MarPlo
Administratorul site-ului

Se poate rezolva cumva , eu nu-l pot face , sunt inca incepator in php. Si am vazut ca nu oferiti suport pentru aceste scripturi pentru ca sunt gratuit. Puteti face class.Base.php ? (este pentru hi2)
Jinchuuriki

vrei neaparat un script de inregistrare/autentificare facut in clase? iti pot da un script de-al meu, facut simplu, fara OOP si PDO
GarryOne

Vreau un script care odata CONECTAT pe cont sa intri intr-un panou de control cum e acolo "website , adresa , e-mail etc
".
Jinchuuriki

•  
Daca nu ati gasit raspunsul aici, cautati si pe net:   Eroare in Script Utilizatori - could not find driver .
Pub