Salut
La prima problema, inlocuieste in fisierul: "
functions.js" (in directorul "commincls/"), la linia 329, unde e codul:
- Cod: Selectaţi tot
var datasend = 'isajax=1&pg='+url_pag+'&nrp=99999';
In loc de 99999 pune 1 . Sa fie asa:
var datasend = 'isajax=1&pg='+url_pag+'&nrp=1';
La a doua problema, am testat, si nu adauga formularul daca utilizatorul nu e logat, iar
$addcomm = 0;Poate cauza o fi de la alt script care foloseste sesiunea de logare, nu stiu.
Cand nu e logat, ce nume adauga in formular?
Nu stiu care e cauza, si nici rezolvare, fiindca la teste functioneaza bine in privinta asta. Oricum, incearca sa modifici in: "
form_add.php" din "commincls/", codul (linia 3):
$namec = isset($nameusr) ? '<input type="hidden" name="namec" value="'.$nameusr.'" /><label>'.$lsite['name'].'</label> <b>'.$nameusr.'</b><br/>': '<label for="namec">'.$lsite['name'].'</label> <input type="text" name="namec" id="namec" size="20" maxlength="32" /><br/>';
Cu acesta:
$namec = isset($_SESSION['username']) ? '<input type="hidden" name="namec" value="'.$_SESSION['username'].'" /><label>'.$lsite['name'].'</label> <b>'.$_SESSION['username'].'</b><br/>' : '<label for="namec">'.$lsite['name'].'</label> <input type="text" name="namec" id="namec" size="20" maxlength="32" /><br/>';
- "
username" trebuie sa fie numele sesiunii folosit de scriptul de logare, depinde ce script de inregistrare /autentificare folosesti. Daca tot nu merge, nu cunosc cauza.