Modificare in script chat

Aici prezentati probleme, intrebari, sau orice subiecte legate de scripturi si tutoriale de pe site.
tataieee
Mesaje: 12

Modificare in script chat

Cu respect vă salut !

Detin un forum, mai exact acesta, adresa URL: arenatech.ro , de curând am găsit un Script de Chat aici la dvs. M-ar interesa dacă mă poate ajuta cineva cu 2 mici modificări în el :
1. Să nu se mai scrie numele si codu-ul pentru a putea scrie pe chat, să se ia direct din baza de date utilizatorii, asa cum am văzut aici: MarPlo.net/chat/index.php?v=1
2. Să se adauge o mică funcţie prin care poţi deveni un mic admin pe forum, adică un nume şi o parola separată pentru a se loga mai multe persoane, având posibilitatea de a şterge mesajele postate pe chat.

Cred că am cerut prea mult ajutor, aştept un mic răspuns.
Mulţumesc anticipat.

AndreyIstetul Mesaje: 53
Buna
1. Cand descarci scriptul de pe site ai instructiuni cum sa-l faci sa foloseasca sesiunea de la un site pentru autentificare.
2. Poti sterge din fisierul in care-si pastreaza chat-ul mesajele pe care le doresti. Manual, dar se poate.

MarPlo Mesaje: 4343
Salut
1. Afla care e $_SESSION in care forumul pastreaza numele de autentificare, si poti folosi acea sesiune in scriptul de chat, dupa indicatiile din el.
2. Modificari precum adaugare optiuni si functii noi le face fiecare cum stie. Aici poti primi ajutor daca apar probleme /erori de instalare la script; sau unde nu te descurci in codul cu modificarile pe care incerci sa le faci.

tataieee Mesaje: 12
Vă salut!

Mulţumesc pentru indicaţii, sunt la început în domeniul ăsta şi nu prea mă descurc aşa de bine, am să incerc, poate reuşesc.
Când o să am timp să fac am să vă spun dacă am reuşit sau ba , în timpul săptamâni lucrez şi nu am timp deloc, tot in weekend am să încerc.

Toate cele bune!

Subiecte similare